Egészségvédelem

1015 Budapest, Donáti u.32. - Google térkép
Tel +36 30 863 3020 E-mail - info@helpnet.hu
NYITVA TARTÁS

.
.
Gyógyszerrendelés
Gyógyszerrendelés

...foglalja le a felírt receptek alapján gyógyszereit ITT!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

A hüvelyi problémákat nem csak gombák, hanem mindenféle mikroorganizmusok (baktériumok) is okozhatják. Ezek a mikroorganizmusok akkor szaporodnak el, ha felborul a hüvely pH-értéke. A savas közeg elpusztítja őket, vagy megakadályozza a szaporodásukat, míg a lúgos közegben vígan szaporodnak és okoznak kellemetlen tüneteket. Ezért fontos a hüvelyflóra épségét megőrizni.
Ilyenkor nyáron a nőknél kellő odafigyelés hiányában kialakulhatnak intim fertőzések, melyek megkeseríthetik a pihenéssel tölthető napokat. Az elővigyázatos és tudatos hozzáállásról, a probléma forrásáról és annak megelőzéséről készült interjú segíthet Önnek is...
Patikánk a hüvelyi fertőzések kapcsán az alábbi készítményeket ajánlja:

 

Canesten Kombi 200 mg hüvelytabletta és krém   Lactinelle kemény hüvelykapszula   Protexin Gynophilus® hüvelykapszula
Canesten Kombi huvelytabletta es krem 3x200m652232 2016 tn   Lactinelle kemeny huvelykapszula 10x Al tubu128476 2016 tn    Protexin Gynophilus huvelykapszula 14x105364 2016 tn 
Vagilact-Q hüvelytabletta   Lactofeel hüvelygél   Vitagyn C® hüvelykrém
Vagilact Q Pharma huvelytabletta 10x127078 2018 tn    Lactofeel huvelygel 7x5ml864004 2016 tn   Vitagyn C huvelykrem 6 applikator 30g823066 2018 tn 

Intim4A nyári melegben, ha megadatik, akkor vízparton vagy vízben igyekszik mindenki egy kicsit hűteni magát annak érdekében, hogy elviselhetővé tegye és átvészelje a testet körbe ölelő forróságot. Ezen időszakokban a hölgyeknél a kellő odafigyelés hiányában bizony kialakulhatnak intim fertőzések, melyek megkeseríthetik a pihenéssel tölthető órákat és napokat. Annak érdekében, hogy utat mutassunk az elővigyázatos és tudatos hozzáálláshoz a gondok forrásáról és annak megelőzéséről Dr. Mensch Henrikkel, a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ egykori főorvos szülész-nőgyógyász, sebész szakorvosával beszélgettünk.

Intim1A hüvelyben előforduló baktériumok összetételét és mennyiségét számos tényező határozza meg, illetve egyensúlyát könnyen felboríthatja, például a szervezet hormonális állapota, a táplálkozás, bizonyos gyógyszerek alkalmazása, egyes mosakodószerek túl gyakori alkalmazása.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

Intim3Mitől változhat meg a pH-egyensúly? A hüvely természetes baktériumflórája könnyen megsérülhet. Sok olyan kémiai elem, élő szervezet létezik, amelyről azt gondoljuk, hogy nem veszélyezteti a nemi szervek (hüvelyflóra) pH-egyensúlyát, és mégis könnyen válhat a női szervezet kellemetlenségeinek forrásává.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: NapiDoktor

Intim2A tampon használata kapcsán számos tévhit él a köztudatban. A nők gyakran a legalapvetőbb higiéniai szempontokat nem veszik figyelembe.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: InforMed