Egészségvédelem

1015 Budapest, Donáti u.32. - Google térkép
Tel +36 30 863 3020 E-mail - info@helpnet.hu
NYITVA TARTÁS

.
.
Gyógyszerrendelés
Gyógyszerrendelés

...foglalja le a felírt receptek alapján gyógyszereit ITT!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

Akár civilizációs betegségként is említhető a körömgomba, a bőrgomba. Ha ősztől tavaszig nem ügyelünk lábunk, bőrünk higiéniájára, nyáron már lehet, hogy a szandál-viselést el is felejthetjük. Interjú-alanyunk a témában dr. Fenyőváry Éva bőrgyógyász-kozmetológus.
Patikánk a körömgomba kezelésére az alábbi készítményeket ajánlja:

Amorolfin Teva 50 mg/ml gyógyszeres körömlakk Canesten Plus Bifonazol krém Nail Repel Jutavit stift
Amorolfin Teva 50 mg ml gyogyszeres koromlakk794942 2016 tn Canesten Plus Bifonazol krem 1x20g742913 2016 tn Nailner Repair stift koromgomba ellen 4ml781530 2016 tn
Kitonail 80mg/g gyógyszeres körömlakk Scholl körömgomba elleni ecset Mycosan ecsetelő körömgombára
Kitonail 80mg g gyogyszeres koromlakk 33ml860422 2016 tn Scholl koromgomba elleni ecset 38ml854095 2016 tn Mycosan ecsetelo koromgombara XL 10ml307296 2017 tn

Koromgomba3A körömgomba a körömbetegségek legelterjedtebb formája, a fertőzés emberek millióinak életét keseríti meg. Megjelenése egyre gyakoribbá válik, elsősorban az ún. fonalas gombáknak köszönhetően, melyek igen elterjedtek.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Egészségkalauz

Koromgomba1Az aktív életvitelhez elengedhetetlen az egészséges láb. A láb ritkán javul meg magától, ráadásul állapota a korral is romlik. Gyakran látszólag kisebb kellemetlenségek később súlyosabb problémákat okozhatnak.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Informed

Koromgomba2A körömgomba egészséges felnőtteknél is kellemetlen, legyengült betegeknél azonban komolyabb problémákat is okozhat, ezért mindig fontos a tünetek felismerése és a fertőzés kezelése. Fontos tudni, hogy ez minden esetben hosszú hónapokig tart, sőt fontos lehet az elváltozást okozó gombatípus azonosítása is a speciális készítmény kiválasztásához. Sokan követik el azt a hibát, hogy az első készítmény kipróbálása után néhány héten belül abbahagyják a kezelést.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

Fenyovary Eva2A bőr- és körömgombásodás az egyik legismertebb, ugyanakkor eltitkolt bőrbetegségek közé sorolható. A társadalmi előítéletek, a nem túl esztétikus tünetek az ápoltság hiányát keltik, amely szégyenérzetet vált ki a fertőzöttekből. Az előítéleteknek köszönhetően, illetve a hiányos ismeretek miatt a betegek a gyakran már csak kiterjedt fertőzéssel keresik fel a bőrgyógyászati szakrendeléseket, vagy fordulnak háziorvosukhoz.
A köröm- és bőrgomba betegségeivel kapcsolatos kérdésekre Dr. Fenyőváry Éva bőrgyógyász szakorvos, kozmetológus adja meg a válaszokat: